Maestro GIULIA rozsdamentes acél körrozettás ajtókilincs

Maestro GIULIA rozsdamentes acél körrozettás ajtókilincs

Termékjellemzők

Márkanév

Kivitel

Stílus

,

Szín

,

Alapanyag

Zártípus - az ár a kiválasztott zártípustól függően változhat

,
,

Elérhetőség

Ár: From: 6 790 Ft (27%-os ÁFA-val)

Elérhetőség: rendelésre 1-3 munkanap

Modern kialakítású körrozettás ajtókilincs, rozsdamentes anyagból, fényes és szálcsiszolt acél felülettel.

Kiürítés
Mennyiségi egység:
Összehasonlít

Product Description

GIULIA kilincs modern megjelenése és kedvező ára miatt gyorsan közkedvelté vált. Fényes és szálcsiszolt acél felületének köszönhetően tartós, és strapabíró ajtókilincsek közé tartozik, mely tulajdonságok beltéri kilincsként és kűltéri kilincsként is egyaránt alkalmassá teszik. Mivel a kilincs fogantyúja szálcsiszolt felületű, ezért nem látszik meg rajta az ujjlenyomat. Ezen tulajdonségai miatt a takarítása is hálás feladat, és még különösebb karbantartást sem igényel.

A kilincs rozettája rugót tartalmaz, ami a kilincsnek hosszabb élettartalmat biztosít, a tökéletesebb működés mellett.

A csomag tartalma

A kilincset gyári csomagolással adjuk, amely a könnyebb szerelhetőség jegyében tartalmaz 4db rögzítő elemet, a rögzítéshez szükséges átmenő csavarokat (ezeket a rögzítőelemre utólagosan elhelyezett rozetta eltakar), a kilincs megfogatásához hernyócsavart, illetve a hozzá való imbuszkulcsot.

További felhasználási és kialakítási módok

Körrozettás ajtókilincs kialakítás
kulcslyukas (BB), cilinderes (PZ), toalett elfordítós (WC)
Szögletes rozettás ajtókilincs kialakítás
kulcslyukas (BB), cilinderes (PZ), toalett elfordítós (WC)
Ablak félkilincs
Zárható ablak félkilincs
Üvegajtó-vasalatunkhoz szerelhető ajtókilincs
Biztonsági ajtókilincs kialakítás
Ravenna vagy Universal címes


Amennyiben a fent látható kialakítások valamelyikére szüksége van, akkor ezen szövegre kattintva kérheti külön ajánlatunkat!

Milyen zártípust, és hol érdemes használni?

A kilincsek formatervezettek, de fontos műszaki tartalommal is rendelkező, rendkívül sok zárszabványhoz alkalmazkodó termékek. A megfelelő kilincs kiválasztása ezért csak részben esztétikai kérdés, a szakmai / műszaki szempontok legalább olyan fontosak lehetnek.

A belső ajtók túlnyomó többségben normál kulcsos zárral szereltek (BB-s). Amennyiben Önnek nincsenek speciális igényei, válasszon BB záras beltéri ajtókilincset. A normál kulcsos zárak mellett a beltéri ajtók lehetnek cilinder-, azaz hagyományos hengerzárral (PZ), vagy akár toalett zárral szereltek is (pl. fürdőszobaajtó). Utóbbi esetben fordítógombos kilincset (WC záras) javaslunk.

WC záras ajtó kilinccsel biztosítható a mellékhelyiségek, fürdőszobák diszkréciója. Belső oldalról, kulcs nélkül is tudjuk zárni a helyiséget, e mellett plusz biztonságot jelent, hogy veszély esetén kívülről egy lapos fémtárggyal, akár egy pénzérmével az ajtó könnyen nyitható marad.

Rozettás vagy hosszúcímes kilincset válasszunk?

Különálló rozettás kilincset akkor érdemes vállasztanunk, ha az ajtónknak modern stílusvilágot szeretnénk kölcsönözni. Klasszikus formavilágú ajtók, illetve lakás esetén javasoljuk, hogy inkább a hosszú címes kilincset válasszon. Felújított, vagy a már korábban használt ajtóknál figyeljünk az előzőekben használt kilincsek nyomaira, és ennek tükrében válasszuk ki a számunkra megfelelő méretű ajtókilincset.

A méret határozza meg a kilincset?

A megfelelő méret meghatározása minden esetben a kilincs tengely középpontjától a kulcslyuk középpontjáig mért távolság a meghatározó, különös tekintettel a hosszú címes kilincsek esetén. Mivel a rozettás kilincsek egymástól (felső kilincs-, és alsó kulcsrozetta) függetlenül, szabadon elhelyezhetőek, ezért ebben az esetben nincs jelentősége a kilincs-kulcslyuk távolságnak. Ennek köszönhetően ez a kilincskialakítás rendelkezik a legszéleskörübb felhasználhatósággal, zártípusoktól szinte teljesen függetlenül.

Amennyiben a zárszerkezet lehetővé teszi, minden esetben javasoljuk az átmenő csavarokkal történő felszerelést, mert ez által biztosíthatjuk hosszú távon a tartósabb és stabilabb használhatóságot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maestro GIULIA rozsdamentes acél körrozettás ajtókilincs” értékelése elsőként