Maestro KYRA fényes króm ablakkilincs

Maestro KYRA fényes króm ablakkilincs

Termékjellemzők

Márkanév

Stílus

,
,

Szín

Alapanyag

Nyitásirány

,

Elérhetőség

Ár: 7 250 Ft (27%-os ÁFA-val)

Elérhetőség: rendelésre 1-3 munkanap

Modern kialakítású ablak félkilincs, rézből, fényes króm felülettel.

Kiürítés
Mennyiségi egység:
Összehasonlít
Cikkszám: KILMKYRAFKFELK Kategóriák: , , Címkék: , , ,

Product Description

A  KYRA  króm ablakkilincs modern megjelenése miatt gyorsan közkedvelté vált a hagyományosabb formavilágot kedvelők körében. Elsősorban beltéri használatra javasoljuk, normál igénybevételnek kitett helyiségekhez. Szálcsiszolt króm felületének köszönhetően nem látszik meg rajta az ujjlenyomat. Ezen tulajdonságai miatt a takarítása is hálás feladat, és még különösebb karbantartást sem igényel.

A csomag tartalma

A kilincset gyári csomagolással adjuk, amely tartalmaz a rögzitéshez szükséges hernyócsavart, illetve a hozzá való imbuszkulcsot.

További felhasználási és kialakítási módok

Hosszúcímes kulcslyukas, cilinderlyukas, toalett elfordítós vagy gombos
Körrozettás ajtókilincs kialakítás kulcslyukas (BB), cilinderes (PZ), toalett elfordítós (WC)
Ablak félkilincs

Amennyiben a fent látható kialakítások valamelyikére szüksége van, akkor ezen szövegre kattintva kérheti külön ajánlatunkat!

Milyen zártípust, és hol érdemes használni?

A kilincsek formatervezettek, de fontos műszaki tartalommal is rendelkező, rendkívül sok zárszabványhoz alkalmazkodó termékek. A megfelelő kilincs kiválasztása ezért csak részben esztétikai kérdés, a szakmai / műszaki szempontok legalább olyan fontosak lehetnek. A belső ajtók túlnyomó többségben normál kulcsos zárral szereltek (BB-s). Amennyiben Önnek nincsenek speciális igényei, válasszon BB záras beltéri ajtókilincset. A normál kulcsos zárak mellett a beltéri ajtók lehetnek cilinder-, azaz hagyományos hengerzárral (PZ), vagy akár toalett zárral szereltek is (pl. fürdőszobaajtó). Utóbbi esetben fordítógombos kilincset (WC záras) javaslunk. A WC záras ajtó kilinccsel biztosítható a mellékhelyiségek, fürdőszobák diszkréciója. Belső oldalról, kulcs nélkül is tudjuk zárni a helyiséget, e mellett plusz biztonságot jelent, hogy veszély esetén kívülről egy lapos fémtárggyal, akár egy pénzérmével az ajtó könnyen nyitható marad.

Rozettás vagy hosszúcímes kilincset válasszunk?

Különálló rozettás kilincset akkor érdemes vállasztanunk, ha az ajtónknak modern stílusvilágot szeretnénk kölcsönözni. Klasszikus formavilágú ajtók, illetve lakás esetén javasoljuk, hogy inkább a hosszú címes kilincset válasszon. Felújított, vagy a már korábban használt ajtóknál figyeljünk az előzőekben használt kilincsek nyomaira, és ennek tükrében válasszuk ki a számunkra megfelelő méretű ajtókilincset.

A méret határozza meg a kilincset?

A megfelelő méret meghatározása minden esetben a kilincs tengely középpontjától a kulcslyuk középpontjáig mért távolság a meghatározó, különös tekintettel a hosszú címes kilincsek esetén. Mivel a rozettás kilincsek egymástól (felső kilincs-, és alsó kulcsrozetta) függetlenül, szabadon elhelyezhetőek, ezért ebben az esetben nincs jelentősége a kilincs-kulcslyuk távolságnak. Ennek köszönhetően ez a kilincskialakítás rendelkezik a legszéleskörübb felhasználhatósággal, zártípusoktól szinte teljesen függetlenül. Amennyiben a zárszerkezet lehetővé teszi, minden esetben javasoljuk az átmenő csavarokkal történő felszerelést, mert ez által biztosíthatjuk hosszú távon a tartósabb és stabilabb használhatóságot.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Maestro KYRA fényes króm ablakkilincs” értékelése elsőként